Peugeot Auto-Fort

Pénztárca-barát alkatrészek

Cseredarabos-felújított alkatrészek

photo

Kiknek ajánljuk?
Akik gépjárművében fődarabot vagy más nagy értékű felújítható alkatrészt-berendezést kell cserélni!

Kiknek ajánljuk?
Akik gépjárművében fődarabot vagy más nagy értékű felújítható alkatrészt-berendezést kell cserélni!
 

MILYEN FELÚJÍTOTT-CSEREDARABOS ALKATRÉSZEK KÖZÜL VÁLASZTHAT?

Motorok, indítómotorok, hengerfejek, féltengelyek, tengelykapcsolók, turbók, radiátorok, generátorok, részecskeszűrők, automata/mechanikus sebességváltók, klímakompresszorok, féknyergek, nagynyomású szivattyúk.
 

ÁRCSÖKKENTŐ MEGOLDÁS!

A Peugeot a magas szintű felújított cseredarabos alkatrészekre ugyanolyan 1 éves gyártói garanciát ad, mint az új cserealkatrészekre!

Amennyiben legközelebb mechanikus javítást végeztet a Peugeot márkaszervizben, bátran érdeklődjön az 1 éves garanciával értékesített felújított-cseredarabos alkatrészek beépítési lehetőségéről!

 

TULAJDONKÉPPEN MI IS AZ A FELÚJÍTOTT - CSEREDARABOS ALKATRÉSZ?

A Peugeot műszaki előírásai alapján gyártott, az autógyártásban használt alkatrészek minőségével megegyező – felújítási eljáráson átesett - alkatrész, mely ugyanazt a megbízhatóságot garantálja, mint az újonnan gyártott alkatrész.

HOGY TÖRTÉNIK A FELÚJÍTÁSI ELJÁRÁS?:

A Peugeot márkaszerviz hálózatban összegyűjtik a felújítható alkatrészeket és szigorú műszaki előírások betartása mellett felújítják.

A begyűjtött alkatrészeket a felújítási eljárás előtt ellenőrzik. Esettől és az alkatrész család típusoktól függően a vizsgálatot követően bizonyos alkotóelemek újrafelhasználásra kerülnek, és amennyiben lehetséges, újra-megmunkáláson esnek át, de leginkább vadonatúj alkotóelemekre cserélik ki.
 

FONTOS MÉG TUDNIA, HOGY BETÉTDÍJAT SZÁMOLUNK FEL. MIT JELENT EZ?**

Cseredarabos-felújított alkatrészt kétféleképpen vásárolhat:

  1. Csak vásárolni szeretne és saját maga vagy javítóműhelye végzi a cserét.
  2. vagy pedig a vásárlással egyidőben a szervizben, ahol a cseredarabos-felújított alkatrészt megrendeli, szakszerűen be is építteti azt.

A kedvezményes cseredarabos ár csak abban az esetben érvényes, ha a felújítandó (régi – kopott) alkatrészt az újért cserébe leadja annál a márkaszerviznél vagy alkatrész-forgalmazónál, ahol a felújított-cseredarabos alkatrészt vásárolja.Ha Ön a javítás után a felújítandó (régi) alkatrészt szeretné visszakapni és magával vinni, akkor a betétdíjat ki kell fizesse, viszont ha a javítást végző márkaszerviz tulajdonába adja, és nem kéri vissza a kiszerelt alkatrészt, úgy ez a betétdíj nem kerül felszámításra.
 

MIT TEGYEN, HA A BETÉTDÍJAS FIZETÉST VÁLASZOTTA, DE IDŐKÖZBEN MEGGONDOLTA MAGÁT ….?

Ha Ön nem adta le a (régi) felújítandó alkatrészt, melyre betétdíjat fizetett, de időközben meggondolná magát és mégis átadná a márkaszerviznek, hogy a betétdíjat visszakapja, akkor a felújított-cseredarabos alkatrész vásárlásától számított 2 hónapig lehetősége van arra, hogy a felújítandó – korábban csere miatt a járművéből kiszerelt – alkatrészt visszavigye és átadja a felújított alkatrészt beépítő márkaszerviznek. De a betétdíj utólagos visszatérítésére csak abban a márkaszervizben van lehetőség, ahol a felújított-cseredarabos alkatrészt vásárolta!


Várjuk márkaszervizeünkben!
 

** az alkatrész megvásárlásakor plusz betétdíjat számítunk fel a használt cseredarab leadásáig

 

Írjon nekünk!

Peugeot Auto-Fort

Kedves Ügyfeleink!

Üdvözöljük az Autó-Fort Kft. Peugeot weboldalán!


MÁRKASZERVIZÜNK címe:
1215 BP. VÉDGÁT U. 14. BEJELENTKEZÉS: 0620 777 3345, Központi tel.: 06 1 278 5880

AUTÓSZALONUNK címe:
1134 BP. VÁCI ÚT 45. ÉRTÉKESÍTÉS: 0620 777 3336, 0620 777 3340, 06 1 450 3307, 06 1 450 3304

Központi e-mail: peugeot@autofort.hu


Márkakereskedésünkben Peugeot személy és haszongépjárművek értékesítésével, márkaszervizünkben garanciális, illetve garancia időn túli javításokkal, valamint karosszéria javítással foglalkozunk. Eredeti Peugeot alkatrészek és tartozékok értékesítésével, beépítésével szintén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

További infó

További akcióink