Peugeot Auto-Fort

3008

photophotophoto

A 2017 -es Év Autója: az új PEUGEOT 3008

5 év** garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén***

 

Március 6-án, Genfben egy 58 európai szakújságíróból álló zsűri az új PEUGEOT 3008-at választotta a 2017-es Év Autójának (Car of the Year). A grémium a modell stílusát, belső dizájnját és szolgáltatásait jutalmazta a nagy presztízsű díjjal, amely az új PEUGEOT 3008 által eddig begyűjtött mintegy húsz elismerésre teszi fel a koronát. Az Év Autója-díj történetében SUV-ra először, PEUGEOT modellre viszont immár ötödik alkalommal esett a megtisztelő választás.

PEUGEOT három éven belül másodszor nyeri el az Év Autója címet. A díj 1964-es megalapítása óta az új PEUGEOT 3008 az első SUV, amely győztesen kerül ki a versengésből. A PEUGEOT márka viszont már az ötödik COTY-címmel büszkélkedhet: a 308-at 2014-ben, a 307-et 2002-ben, a 405-öt 1988-ban, az 504-et pedig 1969-ben választották az Év Autójának.

Az új PEUGEOT 3008 SUV szemet gyönyörködtető designja eleganciát és karaktert sugároz. Az autó belső tere látványos utazás a technológia és érzékek világába. Élvezze a high-tech vezetés minden pillanatát'
Az új PEUGEOT 3008 szabadidő-autóba beszállva egy izgalmas világba érkezünk. A PEUGEOT 3008 új Peugeot i-Cockpit® vezetőhelye invitálja önt, hogy fedezze fel az utastér 100 százalékig digitális világát, amely a kisméretű, funkciógombokkal ellátott, kormány felett magasan elhelyezkedő, személyre szabható digitális kijelzőből és egy 8 collos* kapacitív érintőképernyőből áll.
A nagyméretű, 8 colos érintőképernyő a műszerfal közepére helyezett tabletként jelenik meg; a kapacitív technológiának köszönhetően fokozott reakciókészség és praktikusabb használat jellemzi.  A hat különlegesen elegáns zongorabillentyűt formázó kapcsoló segítségével közvetlenül és folyamatosan hozzáférhetünk a legfontosabb kényelmi funkciókhoz: rádió, légkondicionáló, navigáció, az autó beállításai, telefon, valamint a mobiltelefon alkalmazások.
Az új PEUGEOT 3008 erőteljes megjelenése az első pillanattól hatással van ránk. Ütős, és egyértelmű az üzenete: ez egy szabadidőautó. Az első, függőleges rész rendkívül erőteljes, szinte vadállati erő árad a letisztult, határozott, feszes vonalakból. A hosszan és vízszintes elnyúló, bordázott motorházfedél robusztus megjelenést kölcsönöz az autónak. A megemelt övvonal következtében érezhetően nő a lemezelt felületek aránya, a vonalvezetés mégis elegáns és könnyed, megnyújtja az oldalnézetet.
Az új EMP2 padlólemeznek és a modell elismert dinamikai tulajdonságainak köszönhetően az új PEUGEOT 3008 a kényelem és az úttartás olyan szintézisét teremti meg, amely teljesen egyedülálló a C szegmens szabadidőautói között.
Az új PEUGEOT 3008 egy hamisítatlan szabadidőautó, ám mindenek előtt egy PEUGEOT! És mint minden igazi SUV, birtokában van minden képességnek ahhoz, hogy terepen is megállja a helyét, ebben nagy segítségére van a továbbfejlesztett Grip Control.
A fokozott erőátvitelre kapcsolható rendszer a következő elemekből áll:

- optimális tapadás elérése az ötféle tapadási mód közül választva (Normál, Hó, Sár, Homok, ESP OFF), a középkonzolon található üzemmód kapcsoló;
- speciális gumiabroncs: 18’’ M+S (Mud & Snow);
-Hill Assist Descent Control (HADC): a lejtőn történő elindulást segítő új berendezés segítségével meredek lejtőn is tökéletesen és teljes biztonságban meg tudjuk tartani a járművet és annak irányát. A rendszer újdonsága, hogy igen kicsi sebességen (3 km/h) képes megtartani a járművet, így a stresszesnek mondott helyzetekben is teljes kontrollt és biztonságérzetet nyújt a vezetőnek. A funkciót a középkonzolon található nyomógombbal kapcsolhatjuk be.

Nincs más hátra, minthogy a vezető és utasai maximálisan átadják magukat az utazás élményének! Még a legrövidebb hétköznapi utak is nagyszerű élményekkel kecsegtetnek. Az új PEUGEOT szabadidőautó utazásra csábít, csúcskategóriás utazásra, amelyet kitűnő akusztikai komfort és számos kényelmi felszerelés szolgál, ezek többsége messze felülmúlja a piac standardjait :
- a körülölelő első ülések mindegyikéhez nyolc párnás pneumatikus masszázsrendszer rendelhető,
- az opcióként rendelhető hatalmas panoráma tetőt árnyékolóval és fénycsíkokkal szerelik fel,
- az opció hifi rendszert a francia akusztika védjegyévé vált Premium FOCAL® szállítja.

 

Győzödjön me a Peugeot újdonságáról saját szemével!

 

*felszereltségtől függően széria
 

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 3008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

 

Jelentkezzen tesztvezetésre! Kérjen árajánlatot!

Peugeot Auto-Fort

Üdvözöljük az Autó-Fort Kft. új Peugeot weboldalán!

Márkakereskedésünkben Peugeot személy és haszongépjárművek értékesítésével, márkaszervizünkben garanciális, illetve garancia időn túli javításokkal, valamint karosszéria javítással foglalkozunk. Eredeti Peugeot alkatrészek és tartozékok értékesítésével, beépítésével szintén állunk ügyfeleink rendelkezésére.
SZERVIZÜNK ÚJ TELEPHELYRE KÖLTÖZÖTT! CÍM: 1215 BUDAPEST, VÉDGÁT U. 5-7. BEJELENTKEZÉS: 0620 777 3345
Új Peugeot szalonunk várhatóan 2018.márciusában nyílik Budapesten a XIII.kerületben! Fenti szerviz címünkön megtekinthetők szalonautóink, ahol 2018.január 2-ával ÚJ JÁRMŰ ÉRTÉKESÍTŐK is fogadják ügyfeleiket! Tel: 0620 777 3336, 0620 777 3340

További infó

További akcióink